FAUNA

LA FAUNA AL DELTA DE L'EBRE

Quan planegeu una visita a aquesta zona, serà molt important conèixer el cicle de cultiu de l’arròs, ja que depenent de l’època de l’any, us podeu trobar des de camps secs, a completament verds amb agua a la base, o simplement camps inundats. L’arrossar, encara que artificial, és una zona humida que moltes aus utilitzen per alimentar-se i després anar a reproduir-se o refugiar-se a les llacunes, badies, platges o penínsules.

ENTRAR

EL FLAMENC

​El flamenc és un dels ocells més emblemàtics del Delta. Ha estat font d'inspiració des de temps immemorials per la seva elegància i coloració. Egipcis, grecs i romans ja el veneraven.

ENTRAR

LA GAVINA CORSA

​​El conjunt de gavines és un dels grups d’aus més abundants al Delta. El fet que la gavina corsa, o gavina d’Audouin, hagi triat aquest indret per nidificar, dóna una rellevància internacional al Parc Natural, ja que aquesta au és una de les espècies de gavines mediterrànies més escasses al món i només nidifica en algunes localitats costaneres.

ENTRADA

LA POLLA D'AIGUA

​​​​​​Aquesta au (Gallinula chloropus) té una placa frontal vermella, que junt amb la taca groga del bec, la diferencien de qualsevol altre ocell.

ENTRAR

LA POLLA BLAVA

És una de les aus més belles que es poden admirar al Delta de l’Ebre. El seu nom llatí és Porphyrio porphyrio.

ENTRAR

LA FOTJA VULGAR

​​​​​​La fotja té el nom científic de Fulica atra  i és una de les aus aquàtiques més comunes al Delta de l’Ebre.

ENTRADA

Presentat a Tot Parc

El servidor ha trobar un error.

Enviat

TOT PARC 2015