ITINERARIS I RUTES ELS PORTS

A PEU PELS PORTS: EL RIU DE LES VALLS

Des del començament, seguireu, sempre, els senyals del toll del Vidre i el mas de Pau. Al coll de la Creu comença el camí de terra, i tardareu deu minuts a fer cap a un altre camí (a l’esquerra) a l’inici del qual hi ha el senyal de les Valls, i a cent cinquanta metres de la confluència dels dos rius: el de les Valls i l’Algars.

ENTRAR

LA VIA VERDA DE LA VAL DE ZAFÁN

El recorregut comença a l’estació d’Arnes. El nucli històric d’aquest poble va ser declarat bé d’interés cultural per la Generalitat de Catalunya i el seu Ajuntament és un dels primers d’estil renaixentista de Catalunya.

ENTRAR

PELS PORTS DE TORTOSA-BESEIT

Per fer la sortida tenim dues opcions. La primera, des de Prat de Comte; la sortida del poble en direcció a la Fontcalda és un bon lloc per deixar els vehicles. L’altra opció és des de l’antiga estació de Prat de Comte, a uns tres quilòmetres del poble.

ENTRADA

LA RUTA DE LA PAU

La Terra Alta va ser escenari durant la passada Guerra Civil dels tràgics esdeveniments de la Batalla de l'Ebre (abril - novembre 1938). Les abruptes Serres de Pàndols i Cavalls, amb els seus esquerps penya-segats, foren refugi dels soldats i el lloc on es lliuraren les més aferrisades lluites.

ENTRAR

Presentat a Tot Parc

El servidor ha trobar un error.

Enviat

TOT PARC 2015