TURISME

ITINERARIS I RUTES DELTA DE L'EBRE

L'orografia del Delta de l'Ebre és completament plana i això facilita la pràctica del cicloturisme. De fet, el Parc Natural proposa diversos itineraris amb bicicleta que recorren els espais més importants d'aquesta zona d'aiguamolls.

ENTRAR

ITINERARIS I RUTES ELS PORTS

El Parc Natural dels Port ofereix una gran varietat d'itineraris que transcorren per trams de tota mena ja siguin barrancs, rierols, boscos frondosos o altiplans. Com a complement als recorreguts locals, els senders de gran recorregut (GRs) són una bona eina per endinsar-se al massís.

ENTRAR

ITINERARIS I RUTES A LES TERRES DE L'EBRE

Els amants de l’excursionisme, el cicloturisme i el senderisme esteu de sort perque aquest territori està ple de PRs (petits recorreguts) i és travessat per importants GRs (grans recorreguts).

ENTRADA

FAUNA

El Delta de l’Ebre té una extensió de 330 quilòmetres quadrats, dels quals, més d’un 60% són camps d’arròs. Per tant, l’arrossar és l’hàbitat principal que marca el paisatge general. Quan planegeu una visita a aquesta zona, serà molt important conèixer el cicle de cultiu de l’arròs, ja que depenent de l’època de l’any, us podeu trobar des de camps secs, a completament verds amb agua a la base, o simplement camps inundats.

ENTRADA

POBLACIONS

Les Terres de l'Ebre és una regió de Catalunya que aplega les seves comarques: el Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.

ENTRAR

FESTES I ESDEVENIMENTS

En construcció

ENTRAR

PRODUCTES DEL TERRITORI

En construcció

ENTRADA

SERVEIS

En construcció

ENTRADA

Presentat a Tot Parc

El servidor ha trobar un error.

Enviat

TOT PARC 2015